Sexy bitch

I torsdags så fyllde lilla jag 17  massa grattis hit och dit jätte trevligt kände mig omtyckt (A)

Jag skreeeev världens inlägg om dem två dagarna men se nså bara "poff " bort och just nu är jag för ttrött för att orka skriva om allt, gör de i morgon

designen är fortfarande fail men jag hhar verkligen inte haft tid att fixa den så de får se ut som de gör just nu..
Bilder från helgens äventyr hamnar på fejjan snart ;D pusss

 så här pigg ser jag ut på morgonen ;) 
Och dagen efter kommer jag självklart ihåg allt som jag inte vill komma ihåg och glömt de vettiga -.-

 och jag är inte så vacker heller men de skiter vi i just nu.

KVÄLLEN'S LÅT : SEXY BITCH GIRLYLICIOUS COVER ♥ 


Design

Nu får de va en vit och tråkig design till i morgon men är lagom trött på denna "fjortis" design puss

Heeeelgen 15,16,17

FREDAG

Så jävla trött på ditt jidder, du kan va fett dryg och ska leka kaxig när du är me din vänner men så fort det bara är du och jag så är du fett snäll och massa skit, ursäkta men du har blivit så jävla falsk på senaste tiden men ändå har mage att kalla mig hora och sen klanka ner på att jag inte håller på me lika många som du bara för att jag blivit singel om ngn ska kallas hora så äre väl du?

 

D, kom släntrandes halv ett typ innan jag skulle sova han hade vart o firat sin bror som fyllde halv femtio dt blir 25 typ , kolla på tv / sov  sen somna vi på riktigt .

Jag fick en kurd’s msn , jag tror att yami är stolt över mig nu :D

LÖRDAG

Imorse så sov vi läääänge Lovely , jag gick upp och boka tvättstugan, ut me puma och lite småsaker medans han låg kvar och sov, de såg väldigt skönt ut så gick och la mig igen ..
Gick ner på stan och åt frukost köpte nya naglar Me like !

Sen åkte han hem och jag har tvättat alla fucking kläder jag äger. Ingen kul kväll över huvud taget är så uttråkad så att jag funderar seriöst på att göra min estet läxa Då är de illa , fixat naglarna, ätit B&J. Nu ska jag ta en kopp te och göra sånt som fina flickor inte gör..

SÖNDAG

Kom nyss in, tog en lång promenad me puma ^^

Inte gjort så mkt idag, S kom förbi en stund innan han skulle te ngn kompis

Jag vill ha sommar då man kan gå runt i klackar som är smycken för fötterna, mini shorts,gömma sig bakom solglasögonen , va ute hela natten och om man skulle frysa så fanns de alltid ngn att värma sig hos, när man dansade hela natten och inte tänkte på morgon dagen, jag vill ha tillbaka livet, livet som man lever på sommaren Godnatt ♥