sdså

Man har en planering, alla planerar hur ens liv ser ut eller man har en plan iaf.
Jag hade en plan det gick åt helvete jag jobbar på en ny men den håller redan på att gå sönder,

ibland vill jag bara ta ett steg ur mitt liv och tittat på allt som bara rusar förbi och hoppa in där jag tycker att det passar bra, varför blir det inte som man planerar ? man lever ju efter en plan, eller är det bättre att låta allt hände ta konsekvenserna efter det .. det känns som mitt liv är som sand som rinner ur händerna och jag tappar greppet..

GE MIG TILLBAKA KONTROLLEN ÖVER MITT LIV TACK !

23:07

Jag har redan börjat leta dricka, det är mitt enda mål när jag är hemma att dricka, att bli full jag vet precis varför men delar jag inte med mig av, inte för att jag är fjortis eller tycker det är kul att vingla runt . jag tycker det är patetiskt när jag ser små barn enligt mig vingla runt och gapa men sen så är jag ändå en utav dem,  dubbelmoral oh ja ! jag vet inte varför dem dricker och det har jag inte med att göra men jag vet varför jag dricker det är inte okej men det funkar. Det funkar tills den dagen jag inte har kontroll längre då ska jag säga ifrån men fram tills dess så ser ni mig vingla längs gatan som en patetisk fjortis och ni tror att jag bara dricker för att bli full.
 och det göra jag ju egentligen .. jag dricker för att bli  full men mest för att glömma vill inte tänka på ngt annat just då det är mitt sätt att komma bort.


22:17

Du har aldrig funnits i mitt liv förut, jag har gjort saker och skitit i konsekvenserna och det har funkat bra, helt perfekt faktiskt, jag vet vad jag förtjänar att ha dåligt samvete över och det har jag ! Men sen så kommer de sakerna som jag inte behöver ha dåligt samvete över och då har jag det iallafall , har gjort det förut de va länge sen men då funkade det, varför inte nu ? Har jag vuxit upp ? men vadfan spelar det för roll ?  kan väl fortfarande få göra mina dumheter det är väl därför jag är ung , för att lära mig ?



Kära samvete försvinn ur mitt liv och lägg dig i sånt som du med att göra och skit i det andra !

stämpel..

Jag kallas hora, jag kallas slampa men vad ger er rätt att sätta stämpel på mig ?
Du vet inte ens mitt namn men hatar mig för vad du tror om mig , är det för att jag kan göra vad jag vill ? är det för att du känner hot ?


Ta mig för den jag är hora , slampa , player det är du som stämplar mig.

Babbel

Ibland så känns det som om man bara vill skriva, långa texter med vackra ord som är som poesi för öronen.. och ibland vill man bara skriva för att skriva av sig, skaka av sig allt .. jag kommer bara på korta meningar att skriva men det får duga.

Du är så fin, den perfekta men så skrapar man lite på ytan och så faller allt isär, bit för bit så ser man e värld av droger hat och misshandel, i ett desperat försöka att laga ytan så spricker den mer det som en gång var är borta, allt det vackra är ersatt.

Vet inte vad jag skriver , vet inte varför men det är ganksa skönt.

Puff Puff some of the Dutch stuff

Shot efter Shot 
Puff efter Puff 
Verkligheten förskönas alla problemen försvinner ur mig med röken som sakta lämnar mina läppar.